Stilarten

Street Style Kampkunst er en blanding af forskellige stilarter. Hvis du f.eks har dyrket Karate, Taekwondo, Brydning, Muay thai, Kickboxing mm., så vil du helt sikkert kunne nikke genkendende til mange af teknikkerne. Den primære forskel er dog, at de nævnte stilarter har regler og pointsystemer, da de bruges i konkurrence. I Street Style Kampkunst er der ingen konkurrence, og vi kun træner det, som giver mening i en ægte situation. Står man i en ekstrem situation, hvor man skal forsvare sig selv eller andre, skal man ikke begrænse sin tænkning til pointsystemer”. Man skal gøre brug af de metoder, der er mest effektive og hurtige, for at passe på sig selv, men også sin modstander. Derfor er der også stor fokus på simple teknikker, som virker på selv den stærkeste og mest hærdede person, som ellers kan tåle mange slag og spark.

Der undervises også i selvforsvar mod våben som knive, stave mm., og man kommer også selv til at lære at bruge våben til at forsvare sig med.

En anden ting, der også lægges fokus på i Street Style Kampkunst, er at arbejde med sit indre og med selvkontrol. Dette gøres blandt andet via meditation og sparring, som også kan være en del af træningen. Det er vigtigt, at man har selvkontrol og har evnen til at afstå fra at ty til vold, hvis det ikke er nødvendigt, uanset hvor meget man føler sig stødt. Vi vil ikke undervise folk, der kommer for at lære at slås med hensigt på at bruge det unødigt.